Ting å gjøre og se

Om Råkvåg

Stjørnfjorden på Fosen
Bebyggelse helt fra Vikingetiden
3 flotte spisesteder
En av 20 best bevarte tettsteder i Norge
Ditt nære

Sommerparadis

Råkvåg er selvfølgelig fint hele året. Ikke minst er det koselig å gå nede i sentrum når alt er julepyntet og fint. Men det er om sommeren Råkvåg skinner, med masse hyttefolk, båtfolk og andre tilreisende som deler denne vakre perlen av et sted med de fastbeonde.

Se nedover siden for litt mer info om Råkvåg eller sjekkeegne turistsider med det meste av relevant info.

Spisesteder

Marthabrygga

Et populært sted for både store og små. Her får du servert det vi er aller mest kjent for; hjemmelaget husmannskost. I tillegg har vi en god grillmeny og et godt utvalg av påsmurt og kaker. Vi har øl- og vinservering samt et fyldig barkart.
Foruten å servere våre gamle og nye gjester er vi spesialister på større grupper. I løpet av de siste årene har flere og flere grupper og lag funnet veien til sjøkanten og Bryggekafèen. Vi er også en
yndet «rasteplass» for arrangører av bussreiser over hele landet.
Tar du trappa opp til andre etasje, kommer du til et sted med en atmosfære få – om noen – kan måle seg med. Bardisken er en kopi av rorhuset på «Skarven», en av de gamle sildeskøytene i Råkvåg, og her møtes lokale og tilreisende for å se en god fotballkamp, knive mot hverandre i vår populære pub-quiz – eller rett og slett bare være sammen. 

Landnota bar & spiseri

Inne på Salteriet Kulturbrygge finner du ”Landnota bar & spiseri”, et spisested som ligger midt i ”matfatet” i vakre Råkvåg. Her er nydelig utsikt utover sjøen og restauranten har et rustikk uttrykk med lun atmosfære.

Maten på Landnota bygger på norske mattradisjoner og vi etterstreber å bruke lokale råvarer. Hos oss vil du få servert hovedsakelig sjømat som er laget på oppskrifter fra bygdefolket.

I lokalene våre vil du også finne gave- og interiørartikler rettet mot mat og livstil for salg, Her finner man både kortreiste og langreiste produkter i hyllene. Flere lokale leverandører er representert i vårt utsalg.

Her finner du også en utstilling/museum som forteller historien om sildefisket og storhetstiden innen handel og eksport i Råkvåg på tidlig 1900 tall.

Vi arrangerer kurs, konferranse,bursdag, bryllup, konfirmasjon.

Råkvåg Gjestgiveri & Marina

Her i fantastiske Råkvåg finner du oss. Fra kjøkkenet servere vi hjemmelaget mat, gjerne med lokale råvarer og i baren har vi et bredt utvalg av drikke.

Har du et spørsmål?

Vi tar gjerne en prat!